TOP ELEVEN
Użytkownik
Administrator
Niestety u mnie nie jest tak kolorowo:P
Administrator
Szkoda ze nie grasz w tej samej co ja mi w lidze też idzie miodzio i poziom 100 % na pierwszym miejscu zakończę
Użytkownik
Jak bym był u was w lidze to myślę że by była zażarta walka o pierwsze miejsce
Administrator
O godzinie 19;45 rozgrywam mecz LM
jest to pierwszy mecz 1/2 rozgrywany na wyjeździe a zarazem pierwszy mecz z silniejszym zespołem gdy wczesniejsze druzyna miały o duży gorszy skład ode mnie a tu jak widze to druzyna nonmakok FC posiada bardzo dobrych zawodników
oto skład przeciwnika
wiec patrząc na mój skład
gdy odpadł mi jeszcze srodkowy obrońca SALOMON MALACHIAS i prawy obronca VASILE SAGUNA i w miejsce SALOMONA dałem piłkarza który ma duzo mniej jakości a w miejsce prawego obrońcy musialem wstawic zawodnika który gra na lewej lub srodkowej obronie.
Ale myslę ze zdołam pokonać przeciwnika w tych dwóch meczach i bede grał w finale LM
Administrator
ja niestety dzsiaj w LM przegrałem 4;3 ale jeszcze mi został mecz u siebie wiec myślę ze zagram w finale
Oto Przebieg Spotkania
Nastepny mecz gram 29 Czerwca wiec do składu powróci mi kilku zawodników którzy teraz sa kontuzjowani
Nowy użytkownik
Witam jestem nowy na tym forum ale szukałem zwolenników top eleven.
W lidze całkiem fajnie. Pozdrawiam.
4 Liga - po 18 meczach - Pozycja 1
Ja mam czwarte miejsce w lidze. Screen jest sprzed kilku dni. Teraz staram się walczyć o trzecie miejsce. Najciekawszy będzie ostatni dzień ligi. Będę grał przeciwko liderowi z Argentyny. Raz z nim zremisowałem 1:1 .
Ostatnio edytowany przez Maciek (2012-07-25 08:32:27)
Nowy użytkownik
U mnie w 4 lidze 1 miejsce na zakończenie sezonu 58 pkt - 18Z 18R 4P.
Pozdrawiam.
Awansowałem do piątej ligi z czwartego miejsca. W pucharze trafił na Turka z pierwszej ligi. Najpierw wygrana 8:0, potem chyba 6:0. Liga Mistrzów już niedługo się zacznie. Trafiłem na Malezję, Rosję i Peru. O ile Malezyjczyk i Rosjanin są dobrzy, to z Peruwiańczykiem postaram się wygrać (też jest lepszy ode mnie, ale nie aż tak bardzo). Ostatnio jeszcze kupiłem piłkarza - Soker Atil. Turek, pomocnik. Ma pięć gwiazdek. Niestety ma aż 28 lat, ale dobrze, że go kupiłem. W meczu towarzyskim miał chrzest bojowy. Mecz zakończył się 7:1 z czego on strzelił dwa gole.
Nowy użytkownik
http://img850.imageshack.us/img850/1826/topcd.jpg
Szału nie ma ,ale drugi sezon i 2 m-ce w 1 sezonie i 3 m-ce w Lidze Mistrzów
Co to za Nordeus liga panowie???
Ostatnio edytowany przez Sabazios30 (2013-03-01 16:40:12)